Anti-age kezelés

Botox hatású kezelés, peptidekkel

A kezelés újrastrukturálja a bőrt, erősíti és simává varázsolja, növelve a glikoprotein állományát, javítva a sejtek vérkeringését, csökkenti a kisebb ráncokat.

A kezelés során használt anyagok, innovatív, magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaznak, amik az idő múlása ellen több síkon veszik fel a harcot. A carnosine-liposzóma gátolja, hogy a kollagén rostok veszítsenek a feszességükből, így megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. A tripeptidek serkentik a kollagén termelődést, az FEC- liposzómák pedig a bőr mikro keringését javítják.

A kezelés hatására a bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

A peptidek csökkentik a mimikai izomösszehúzódásoknál kialakult ráncok mélységét, főleg a homlokon és a szemkörnyéken.

A letisztított arcról eltávolítom az elhalt hámsejteket. Így a bőrnek megnő a felszívó képessége, és nagyobb mennyiségű hatóanyag juttatható be a mélyebb rétegekbe.

A lifting liposzómás hatóanyag mix nagy mennyiségű peptidet tartalmaz (tripeptid, oligopeptid, matrixpeptid) melyek hatása hasonlít a Botox hatásához, csak gyengédebb és biztonságosabb. Ezt a koktélt ultrahang segítségével bejuttatom a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejtsék ki a hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van az aktív hatóanyagokra.

A kényeztető masszázs során értékes olajokkal, hidratáló összetevőkel feltöltöm a bőrt, majd a matrix- és oligopeptideket tartalmazó maszk segíti a bőr természetes regenerálódását, valamint a vitamin és ápoló olaj komplex revitalizálja a bőrt és támogatja a barrier réteg optimális működését, hogy a bőr megőrizze optimális nedvesség tartalmát.

A kezelést a bőrtípusnak megfelelő krémmel zárom.

Registril lifting, bőrfeszesítő, lifting kezelés

Plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínálok a mimikai ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának, feszes tónusának megőrzésére.

„Feszesítő, anti-aging koktél” titka: Carnosine liposzómák = liposzómákba kapszulázott peptidek, melyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét. Hatása a botoxhoz hasonló, de maximálisan bőrbarát hatóanyag, káros mellékhatások nélkül. Ezen kívül a koktél a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, egy vitamin komplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.

A ragyogó tekintetért, a szemkörnyék megfiatalodásáért a szemkörnyék pakolás a felelős. Benne L-carnitin, koffein, sejtaktivitást, kollagénszintézist javító matrixpeptidek, hialuronsav és a nélkülözhetetlen bőrvédő vitaminok: E, A és C-vitamin.

A relaxáló masszázs alapja a lifting hatású registrilben és egy feszesítő liposzóma komplexben gazdag édesnarancs illatú emulzió, mely csökkenti a kollegén rostok leépülését és feltölti a petyhüdt, ráncos bőrt.

Ezen prémium kényeztető kezelés visszafordítja bőrén az idő kerekét. Látványos feszesítő hatása mellett, csökkenti a ráncok, szarkalábak mélységét, lassítja az öregedési folyamatokat, újraformálja az arc kontúrját.

Luxury skin repair, növényi őssejtes, bőrmegújító kezelés

A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnő. A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb és egyenletesebb és feszesebb.

A kezelés során felhasznált termékek nagy koncentrációjú, fagyasztva szárított, eredeti tengeri iringó őssejteket tartalmaznak (nem kivonat!). A fagyasztva szárításnak köszönhetően értékes hatóanyagai könnyebben felszívódnak a bőrben, hatásuk eredményesebb.

A kezelés alatt használt termékek liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulákat tartalmaznak, melyek a mélyebb bőrrétegeket is elérik. Hatásuk hosszan tartó, és azonnali, szemmel láthatóan kisimítják az apróbb ráncokat. A liposzómába zárt, egy nagyon ritka svájci almafajtából származó növényi őssejtek javítják a bőr szerkezetét. Az őssejtek hatását szinergikusan erősíti a nagy koncentrációjú Syn®-Ake. Ez egy gyors és intenzív hatású aktív hatóanyag a mimikai ráncok ellen.

A kezelés egy igazi luxus kényeztetés a bőrnek. Gépi kezeléssel és nyugtató olajos masszázzsal kombinálva a bőr feltöltődik, kisimul és az értékes hatóanyagok a hosszan tartó hatást garantálják.

Golden Glamour 24 karátos arany kezelés

A 24 karátos arany arckezelés elsősorban érett bőrre ajánlott.

Hatása:

- intenzíven hidratál, megköti a vizet a bőrben

- látványos, hosszan tartó ráncfeltöltés

- stimulálja a sejt osztódást, a kollagén és elasztin szintézist, ezáltal kisimítja, feszesíti a bőrt

- javítja az anyagcserét, méregrelenítő hatású

- más aktív hatóanyagokkal szinergikusan javítják egymás hatását

Eredmény: selymesen ragyogó, üde bőr

Az arany rendkívül gazdag nyomelemekben, ásványi anyagokba, aminosavakban, magas vízmegkötő képességű és tápláló hatású, ezáltal intenzíven táplálja, feszesít a bőrt és eltünteti az apróbb ráncokat.

A kezelést a bőr alapos letisztításával kezdem, majd eltávolítom az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. A regeneráló lifting liposzóma, hialuronsav és anti-age koktél előkészíti a bőrt, hogy a hatóanyagok maximálisas kifejtsék a hatásukat. Ultrahangos kezeléssel tápláló hatóanyag koktélt juttatok a bőrbe. Majd aranylapokat helyezek a bőr felszínére, melyet feszesítő, lifting hatású liposzómás masszázskrémmel masszírozok be az arcbőrbe. Ápoló olajokkal fokozom a masszázskrém hatását.

A kezelést alginát maszkkal zárom, mely nyugtatja és kisimítja a bőrt, és feltölti értékes tápanyagokkal, csökkenti a bőr kipirosodását.